BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

A Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság feladata engedélyezni, ellenőrzni és felügyelni – a hallgatói tanulmányi- és vizsgakötelezettségek teljesítésével közvetlenül összefüggőkön kívül, az Egyetemen megrendezett, hallgatókat érintő, hallgatói szervezésű, illetve számukra szolgáltatást nyújtó, továbbá a HSZI feladatkörét érintő rendezvényeket.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén szervezett hallgatói rendezvényeket (Kari Hallgatói Képviselet, Szakkollégium, Öntevékeny Kör, HKT tagszervezete által szervezett és minden más hallgatókat érintő programok, rendezvények, valamint szórólapozás illetve egyetemi promóciós megjelenés) az alábbi formanyomtatványon kell bejelenteni.

 

Az engedélyeztetés menete (kollégiumokon kívüli rendezvények esetén):

  1. Ezen formanyomtatvány (.pdf) kitöltése, aláíratása az Egyetemi Hallgatói Képviselet által, és benyújtása a HSZI-nek a rendezvény tervezett napja előtt legalább 5 munkanappal.
  2. A megadott ajánlatra nyilatkozattétel a kérelmező és/vagy a kötelezettségvállaló részéről.

 

Az engedélyeztetés menete (kollégiumokban megrendezendő események esetén):

A rendezvény bejelentő oldalon (http://ki.bme.hu/rendezveny/) a kérelem benyújtása a rendezvény tervezett napja előtt legalább 30 munkanappal.