BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Balatonlelle

 

#várabalaton #várabme

Nyári tábor a jövő műegyetemi hallgatóinak


Egyetemünk idén nyáron háromnapos tábort szervez olyan középiskolások számára, akiket érdekelnek a BME képzései és iskolai eredményeik is kiemelkedőek a reál tantárgyakból.

A program során a diákok megismerhetik a Műegyetem karait, képzéseit, és felkészítést kapnak az egyetemi életre készségfejlesztő tréningek segítségével (pl: tanulásmódszertan, időgazdálkodás). A tábor saját strandján pedig a balatoni nyár élményei sem maradhatnak ki.

A tábort a Műegyetem hallgatói, oktatói és trénerei szervezik és a programokat is ők vezetik.
A tábort két alkalommal rendezzük meg 2018. június 18-20. (hétfő-szerda) és június 25-27. (hétfő-szerda) között.
A táborba elsősorban 10. és 11. évfolyamos diákokat várunk, időpontonként 50 főig.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az online jelentkezési lap az alábbi linkre kattintva elérhető: https://goo.gl/forms/t1ulwSUDyLXxVvE33
Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2018. június 6.

A táborba Budapestről (Műegyetemtől) induló buszt biztosítunk. Jelentkezéskor kérjük, számoljanak az (oda- és vissza) utazás megszervezésének esetleges idejével és költségeivel!

A tábor címe 8638 Balatonlelle, Köztársaság út 65.

A tárborral kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kérjük, forduljon bizalommal hozzánk, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám:    1/463 2521
Email: tabor@hszi.bme.hu

A részvételhez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. 

A szülői nyilatkozat >>innen<< letölthető.  A kitöltött nyilatkozatot a táborozás kezdőnapján kell átadni a tábort szervezőnek, táborvezetőnek.

A házirend >>itt<< elolvasható.

A tábor az EFOP-3.4.4-16 program keretében valósul meg.

plakát