BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

    

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2023. november 24-én tartja BME Nyílt Nap eseményét 08:00-15:00 óra között, amely kiváló tájékozódási lehetőséget ad a pályaválasztás előtt álló diákok számára.

 

Néhány adat megadásával jelentkezhetnek a tanulók, szülők illetve tanárok is a rendezvényre. Az eseményen, csak a regisztrációkor kapott QR kód beolvasásával tudjuk kiküldeni a Távolmaradási igazolást! Elfogadjuk kinyomtatva vagy az email felmutatásával is!

A távolmaradási igazolás kiállítása a rendezvényen való becsekkolás után kerül kiküldésre 2 napon belül.

   

     A regisztráció október végén indul!

     

A középiskolás diákoknak szóló Felvételi Kalauz kiadványunk letölthető innen!

   

QR kód regisztrációs pontok: K épület főbejárat, K épület Sóhajok hídja felöli bejárat, St. épület, Q épület, I épület (08:00-15:00)

    

információk:

A "K" épület aulájában 08:30 órakor (Műegyetem rakpart 3.) lesz az esemény hivatalos Megnyitója. Az itt található összegyetemi standon, minden kar képviselteti magát és tájékoztatást ad, az aznap látogatható előadásokról, elérhető szakirányokról és az egyetemi életről is.

  

Részletes programterv november elején kerül feltöltésre!

    

Az eseményen részt vesznek Versenycsapataink, akikkel a K épület aulájában találkozhatsz és Szakkolégiumaink is, velük pedig a kari területeken ismerkedhetsz meg!        

  

Kiemelt partnereinkkel a K épületünk dísztermében találkozhatsz. Segítségedre lehetnek munkaerőpiaci kérdésekben, továbbá gyakornoki programokkal is segíthetik majd tanulmányaidat.

    

Technikai érdekességek kiállításunkon megismerheted fejlesztéseinket, bepillantást nyerhetsz a tanulmányok során használt eszközökbe és találkozhatsz különféle kísérleteinkkel is.

  

Az eseményen megtekinthető Könyvtárunk is, vezetett túrák formájában! A standot, ahol jelentkezni lehet: a K épület földszintjének kerengőjén találjátok!

  

Továbbá látogatható Sportközpontunk is. Önállóan is körbejárhatjátok az épületet, de a Testnevelés Tanszék részéről és az üzemeltető részről is lesz kolléga, aki tájékoztatást tud nyújtani számotokra!

   

Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, az alábbi email címen teheti meg: nyiltnap@m365.bme.hu