BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

    

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2022. november 25-én tartja BME Nyílt Nap eseményét 08:00-15:00 óra között, amely kiváló tájékozódási lehetőséget ad a pályaválasztás előtt álló diákok számára.

   

Néhány adat megadásával jelentkezhetnek a tanulók, szülők illetve tanárok a rendezvényre. Az eseményen, csak a regisztrációkor kapott QR kód beolvasásával tudjuk kiküldeni a Távolmaradási igazolást! Elfogadjuk kinyomtatva vagy az email felmutatásával is!

A távolmaradási igazolás kiállítása a rendezvényen való becsekkolás után kerül kiküldésre 2 napon belül.

     

A regisztrációs oldalt itt találod!       

     

A középiskolás diákoknak szóló Felvételi Kalauz kiadványunk letölthető innen!

   

QR kód regisztrációs pontok: K épület főbejárat, K épület Sóhajok hídja felöli bejárat, St. épület, Q épület, I épület (08:00-15:00)

    

információk:

A "K" épület aulájában 09:00 órakor (Műegyetem rakpart 3.) lesz az esemény hivatalos Megnyitója. Az itt található összegyetemi standon, minden kar képviselteti magát és tájékoztatást ad, az aznap látogatható előadásokról, elérhető szakirányokról és az egyetemi életről is.

    

Építőmérnöki Kar  - programok itt!

Gépészmérnöki Kar  - programok itt!

Építészmérnöki Kar - programok itt!

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar - programok itt!

Villamosmérnöki és Informatikai Kar - programok itt!

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar - programok itt!

Természettudományi Kar - programok itt!

Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar - programok itt!

    

Az eseményen részt vesznek Versenycsapataink, akikkel a K épület aulájában találkozhatsz és Szakkolégiumaink is, velük pedig a kari területeken ismerkedhetsz meg!        

  

Kiemelt partnereinkkel a K épületünk dísztermében találkozhatsz. Segítségedre lehetnek munkaerőpiaci kérdésekben, továbbá gyakornoki programokkal is segíthetik majd tanulmányaidat. Részt vesz a rendezvényen: MOL, AUDI, EGIS Gyógyszergyár

    

Technikai érdekességek kiállításunkon megismerheted fejlesztéseinket, bepillantást nyerhetsz a tanulmányok során használt eszközökbe és találkozhatsz különféle kísérleteinkkel is.

ÉMK - K épület (1. emeleti kerengő)

GPK - K épület (1. emeleti kerengő)

ÉPK - K épület (2. emeleti kerengő)

VBK - K épület (2. emelet 34-es terem előtti folyosó)

VIK - K épület (1. emeleti kerengő)

TTK - K épület (1. emeleti kerengő)

  

Az eseményen megtekinthető Könyvtárunk is, vezetett túrák formájában! A standot, ahol jelentkezni lehet: a K épület földszintjének kerengőjén találjátok! Túrák időpontjai: 10:00, 11:30, 13:00, 14:30

  

Továbbá látogatható Sportközpontunk is. Önállóan is körbejárhatjátok az épületet, de a Testnevelés Tanszék részéről és az üzemeltető részről is lesz kolléga, aki tájékoztatást tud nyújtani számotokra!