BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

tavaszi TRÉNINGEK

Tavasszal is folytatjuk tréning-sorozatunkat! A Tavaszi tréningszezonban számos önismereti és készségfejlesztő tréningünkön túl rövidebb, gyakorlás-fókuszú workshopokkal is várunk!

Tovább...

„Jelenítsd meg a jelentést!”

 Az Állami Számvevőszék pályázatot hirdet egyetemi/főiskolai hallgatók számára
 
AZ ÁSZ JELENTÉSEIT GRAFIKAI ELEMEKKEL KIEGÉSZÍTŐ VIZUÁLIS KIADVÁNY/INFOGRAFIKA TERVEZÉSE címmel
 

Jelentkezz az AUTOSAR alapú autóipari szoftverrendszerek kurzusra!

Ezt ne hagyd ki a következő szemeszterben!VIK-es vagy? Érdekel az autóipar? Szerezz piacképes gyakorlati tudást már az egyetem alatt: vedd fel az AUTOSAR alapú autóipari szoftverrendszerek tárgyat!

Tovább...

Téli tréningek

A téli hónapokban is várunk tréningjeinkre! Ha két vizsga között jól jönne egy kis stresszkezelés vagy időgazdálkodás, vagy szívesen kezdenéd az új évet tudatos célkitűzésekkel és tervezéssel, akkor itt a helyed! 

Tovább...

FELHÍVÁS PAPÍRGYŰJTÉSRE!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2019.10.17-10.25. között papírgyűjtést hirdet. Ebben az időszakban, hétköznap 10:00-14:00 között történik a papír átvétele a K161 teremben, igény esetén előre egyeztetett időpontban az érintett tanszékről elszállítjuk!

Tovább... 

Őszi TRÉNINGEK

Az Őszi tréningszezonban olyan témákat járunk körül, mint például a stresszkezelés, az időgazdálkodás vagy a boldogság. 
Várunk szeretettel!

Tovább... 

TAVASZI TRÉNINGEK II.

A HSZI folytatja programsorozatát. A Tavaszi tréningek II. szakaszában kommunikációs, vezetői készségfejlesztő, párkapcsolati és önismereti tréningekkel várunk.

Tovább... 

Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

A Tempus Közalapítvány Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretein belül, külföldi hallgatókat mentoráló csapatba keresünk felelősségteljes, proaktív, empatikus, angolul jól beszélő, különböző kultúrákat kedvelő hallgatókat. A program fő célja, hogy megalapozzuk a külföldi hallgatók személyes és szakmai kötődését Magyarországhoz.

Tovább... 

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...

FOLYAMATOS MEDITÁCIÓS ÓRÁK

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

A HSZI évek óta sikeresen működteti korrepetitor programját, melyben speciális szükségletű hallgatók kérésének megfelelően keresünk tanulmányi segítséget nyújtó hallgatótársakat, akik vállalják, hogy támogatják az érintett hallgató(k) felkészítését a választott tantárgyakból.

Ha szeretsz másoknak segíteni, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy hallgatótársad tanulmányi előmenetelét megkönnyítheted, akkor arra bíztatunk, hogy jelentkezz korrepetitornak.

Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak, és jelentkezz a pályázati kiírás szerint!

Tovább...