BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

HSZI AKADÉMIA - 2019 tavasz 

Újra indul népszerű ismeretterjesztő előadássorozatunk, a HSZI Akadémia! Minden félévben neves kutatókat, szakembereket látunk vendégül minden ősszel és tavasszal. Az előadókat esetenként a hallgatók javaslatára hívjuk meg, olykor pedig a HSZI szakemberei is katedrára lépnek. Célunk, hogy a diákok széleskörű ismereteket szerezzenek az emberi kapcsolatok dinamikájáról, az önismeret fontosságáról.

Tovább... 

Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

A Tempus Közalapítvány Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretein belül, külföldi hallgatókat mentoráló csapatba keresünk felelősségteljes, proaktív, empatikus, angolul jól beszélő, különböző kultúrákat kedvelő hallgatókat. A program fő célja, hogy megalapozzuk a külföldi hallgatók személyes és szakmai kötődését Magyarországhoz.

Tovább... 

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...

FOLYAMATOS MEDITÁCIÓS ÓRÁK

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

A HSZI évek óta sikeresen működteti korrepetitor programját, melyben speciális szükségletű hallgatók kérésének megfelelően keresünk tanulmányi segítséget nyújtó hallgatótársakat, akik vállalják, hogy támogatják az érintett hallgató(k) felkészítését a választott tantárgyakból.

Ha szeretsz másoknak segíteni, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy hallgatótársad tanulmányi előmenetelét megkönnyítheted, akkor arra bíztatunk, hogy jelentkezz korrepetitornak.

Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak, és jelentkezz a pályázati kiírás szerint!

Tovább...