BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

Találd meg az utadat! – Önismereti kérdések a karriertervezésben

A 3 alkalmas tréningen feltárjuk azokat a munkához kapcsolódó értékeidet, képességeidet, motivációdat, amelyek segítségedre lehetnek céljaid megtalálásában, a tudatos karrierépítésben.

Tovább…

Kreatív Problémamegoldás

Szeretnéd megtapasztalni, hogy hogyan teljesítesz problémás helyzetekben? Szeretnél új megoldási módokat felfedezni? Tanulni mások jó gyakorlataiból?

Gyere el, ha szeretnél játékos élménypedagógiai feladatokon keresztül ránézni, hogyan oldasz meg nehéz szituációkat. Ezáltal nem csak növelheted önismeretedet, hanem izgalmas kihívásokon keresztül fejlesztheted problémamegoldó készségedet. 

Tovább…

Stresszkezelés Tréning

A stresszt nem kell kezelni. A stressz van, volt és köszöni szépen lesz, míg világ a világ. Elsősorban magunkat kell kezelni. Tanuljuk meg, hogyan kell ezt jól csinálni.

Tovább…

KORTÁRS MENTORHÁLÓZAT

Szeretnénk egy olyan önműködő kortárs mentorhálózat kiépítését elkezdeni, ami speciális igényű hallgatók (főként látás-és hallássérült, mozgáskorlátozott vagy autista egyetemi hallgatótársak) mentorálását és számukra közösségi programok szervezését tűzi ki céljának. Ha szeretnél aktív résztvevője és alakítója lenni akkor...

Tovább...

 

HSZI Akadémia

Tavaly indult el ismeretterjesztő előadássorozatunk HSZI Akadémia néven.

Célunk, hogy a diákok széleskörű ismereteket szerezzenek a karrierépítést befolyásoló globális jelenségekről, az emberi kapcsolatok dinamikájáról, az önismeret fontosságáról.

A második, tavaszi sorozat vendégei Kozma-Vízkeleti Dániel, kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus, Mérő László, matematikus, publicista, pszichológus, és Pál Ferenc, mentálhigiénés szakember.

Tovább...

  

KORTÁRS KÉPZŐKET KERESÜNK! 

Egy olyan önműködő közösséget hozunk létre, akik az egyetemi kereteken túl, non-formális oktatás módszereit használva fejlesztik önmagukat és képzik társaikat, csoportos folyamatokon keresztül. Amennyiben szeretnél te is képzéseket tartani akkor...

Tovább...

 

 Karrier tanácsadás/coaching

Kérdéseid vannak a jövőddel kapcsolatban?
Szeretnéd tisztán látni az előtted álló lehetőségeket?
Esetleg már tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél elérni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Tovább...

 

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

Nyerd el a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) ösztöndíját és korrepetáld speciális igényű hallgatótársaidat! Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak és jelentkezz a pályázati kiírás szerint.

Tovább...