BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

 

IDŐGAZDÁLKODÁS TRÉNING

Az utolsó pillanatban készül el a leadandód?
Ki kellett hagyjál egy bulit, arra hivatkozva, hogy tanulnod kell?
A vizsgaidőszakra minden tanulni való feltórlódik?

Tovább…

LINKEDIN TRÉNING

Sokat hallottál már a LinkedIn-ről, de még sosem vetted rá magad, hogy regisztrálj? Mire lehet jó és hogyan érdemes használni? Hogyan fejlesztheted a profilod, hogy a tudatos munkaerőpiaci jelenléted tükrözze? 

Tovább…

ÖNÉLETRAJZ ÉS MOTIVÁCIÓS LEVÉL ÍRÓ WORKSHOP

Állást vagy szakmai gyakorlati helyet keresel? Már találtál is egy jó álláshirdetést? De fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá az önéletrajzod és a motivációs leveled megírásához?

Tovább…

ÁLLÁSINTERJÚ TRÉNING

Álláskeresés előtt állsz, de bizonytalan vagy, hogy fogsz szerepelni az állásinterjúkon? Fogalmad sincs, hogyan kezdj neki a felkészülésnek?

Tovább…

DÖNTÉSEINK ÉS A MÖGÖTTÜK MEGHÚZÓDÓ ÉRTÉKEK – ÖNISMERETI TRÉNING

Az értékek igen jelentős helyet foglalnak el az emberi életútban. Naponta kerülünk olyan helyzetbe, amikor gondolkodásra, véleményalkotásra, döntésre és határozott cselekvésre van szükség. Minden döntésünk és cselekedetünk értékítéletünkön alapszik. Ideális esetben a saját magunk által képviselt értékek alapján döntünk, de gyakran nem vagyunk tisztában azokkal.

Tovább…

DÖNTSD LE A FALAID! – ÖNISMERETI TRÉNING

A tréning folyamán önismereti kérdéseket feldolgozva lesz lehetőséged feltárni az „ÉN”-ed különböző részeit, mely során szimbolikusan és fizikálisan is falakat fogunk döntögetni. 

Tovább…

Játssz, ismerd meg magad!

Gyertek velünk Identity társasjátékot játszani! Kis csoportos játék és önismereti alkalmat tartunk, jelentkezni az alábbi linken tudtok.

Tovább…

 

KORTÁRS KÉPZŐKET KERESÜNK! 

Egy olyan önműködő közösséget hozunk létre, akik az egyetemi kereteken túl, non-formális oktatás módszereit használva fejlesztik önmagukat és képzik társaikat, csoportos folyamatokon keresztül. Amennyiben szeretnél te is képzéseket tartani akkor...

Tovább...

 

 Karrier tanácsadás/coaching

Kérdéseid vannak a jövőddel kapcsolatban?
Szeretnéd tisztán látni az előtted álló lehetőségeket?
Esetleg már tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél elérni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Tovább...

 

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

Nyerd el a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) ösztöndíját és korrepetáld speciális igényű hallgatótársaidat! Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak és jelentkezz a pályázati kiírás szerint.

Tovább...