BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN
Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

HSZI Akadémia - 2017. ősz

Újra indul a népszerű ismeretterjesztő előadássorozatunk, a HSZI Akadémia!

A Felkészítő Napokat követő időszakban, a szorgalmi időszak végéig neves kutatókat, szakembereket látunk vendégül minden ősszel és tavasszal. Az előadókat esetenként a hallgatók javaslatára hívjuk meg, olykor pedig a HSZI szakemberei is katedrára lépnek. Célunk, hogy a diákok széleskörű ismereteket szerezzenek az emberi kapcsolatok dinamikájáról, az önismeret fontosságáról.

Tovább...

 

Állásinterjú tréning

Álláskeresés előtt állsz, de bizonytalan vagy, hogy fogsz szerepelni az állásinterjúkon? Fogalmad sincs, hogyan kezdj neki a felkészülésnek? A tréning során kipróbálhatod magad különböző állásinterjú szituációkban és megtanulhatod, hogy mire kell odafigyelni egy felvételi elbeszélgetés során, így éles helyzetben is magabiztosabban léphetsz majd fel.  A tréning végére minden valószínűség szerint eltűnik a gombóc a torkodból, ha kiejtik előtted az „állásinterjú” kifejezést.

Tovább...

 

STRESSZKEZELÉS TRÉNING

Fordítsd előnyödre a nehéz helyzeteket!

Egy alkalmas stresszkezelés tréningünkön segítünk felismerni, milyen tényezők hatnak rád stresszorként tanulmányaid, munkád vagy éppen magánéleted során, és milyen módon próbáltad eddig kezelni őket. Megismerkedhetsz a feszültségoldás jótékony és kártékony formáival, megküzdési módszerekkel, melyekkel csökkenteni tudod a mindennapok során rád nehezedő nyomást, vagy éppen a saját javadra tudod fordítani azt. Célunk egy új szemlélet bemutatása, amiben az előtted álló kihívások nem az ellenségeid, hanem támogatnak téged céljaid megvalósításában!

Tovább...

  

CSOPORTOS KIVÁLASZTÁS (AC) TRÉNING

Állást keresel és szeretnéd tudni, hogy hogyan zajlik egy csoportos kiválasztás? Esetleg szeretnéd kipróbálni magad az ilyenkor tipikusan előforduló feladatokban? 
Vagy csak szeretnéd kicsit jobban megismerni magad?

Tovább...
 

KONFLIKTUSKEZELÉS TRÉNING

Mindenkinek vannak konfliktusai, hisz szükségünk is van rájuk. Milyen lenne a világ, ha mindenki mindenkivel egyetértene? Konfliktusaink visznek minket előre, segítik, hogy megismerjük mások álláspontját. De ahhoz, hogy ez működjön, fel kell ismernünk a konfliktusainkat, azok természetét, forrását, körfogását. A  tréningen megmutatjuk, hogy ennek megismerésével hogyan lehet olyan egyéni konfliktuskezelési stílusokat kialakítani, amelyek segítségével képes leszel a konfliktusok hatékony kezelésére, valamint megismerheted és gyakorolhatod a hatékony konfliktuskezelés technikáit.

Tovább...

 

Folyamatos meditációs órák

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...

 

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...