BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

HSZI Akadémia - 2018. TAVASZ

Újra indul a népszerű ismeretterjesztő előadássorozatunk, a HSZI Akadémia!

Tovább...

 

Konfliktuskezelés tréning

Mindenkinek vannak konfliktusai, hisz szükségünk is van rájuk. Milyen lenne a világ, ha mindenki mindenkivel egyetértene? Konfliktusaink visznek minket előre, segítik, hogy megismerjük mások álláspontját. De ahhoz, hogy ez működjön, fel kell ismernünk a konfliktusainkat, azok természetét, forrását, körfogását.

Tovább...

 

Találd meg az utadat! – Önismereti kérdések a karriertervezésben

Saját utad megtalálásának első lépcsőfoka önmagad megismerése: mozgatórugóid tudatosítása, értékeid, képességeid feltárása, céljaid meghatározása. A 3 alkalmas tréningen önismereti kérdéseken keresztül gondolhatod végig, hogy ki vagy te és merre tartasz.

Tovább...

 

Színezd ki magad! – önismereti tréning viselkedéstípusok mentén

Tréningünk a gyakorlatban használható ismeretet ad a különböző viselkedéstípusokhoz, miközben önmagadat is jobban megismerheted. Mert a másokkal történő hatékony bánásmód fejleszthető.

Tovább...

 

boldogság TRÉNING

Vajon rajtunk múlik-e a saját boldogságunk? Mi határozza meg a boldogságot valójában? Pontosan mit tegyünk annak érdekében, hogy boldogok legyünk? A 2 alkalmas tréning során ezekre a kérdésekre próbálunk választ keresni, és konkrét boldogságfokozó gyakorlatokat elsajátítani.

Tovább...

 

Identity önismereti társasjáték

Játssz, ismerd meg magad!

Szeretettel hívunk önismereti utazásra, amit most egy játék, az Identity keretében tehetsz meg. A társasjátékot kis csoportban, pszichológus hallgatók vezetésével valósítjuk meg, így adott lesz a megfelelő környezet ahhoz, hogy mindenki annyit kihozzon a játékból, amennyit csak akar. Alapvetően azért is ajánljuk  kíváncsiknak és haladóknak egyaránt ezt a játékot, mert tényleg annyira kell mélyre menni az önismeretben, amennyire szeretne a résztvevő, ugyanakkor ehhez sok segítséget kap. Hívunk mindenkit sok szeretettel, aki szeret játszani és nyitott az önismereti munkára.

Tovább...

 

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...

 

Szabadulószoba

A HSZI új, rendhagyó tréningje, a szabadulószoba, amelyben alternatív módon fejleszthetjük problémamegoldó, konfliktuskezelő készségeinket...

Tovább...

 

FOLYAMATOS MEDITÁCIÓS ÓRÁK

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...