BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

HSZI AKADÉMIA 2018. ősz

Újra indul népszerű ismeretterjesztő előadássorozatunk, a HSZI Akadémia!

A Felkészítő Napokat követő időszakban, a szorgalmi időszak végéig neves kutatókat, szakembereket látunk vendégül minden ősszel és tavasszal. Az előadókat esetenként a hallgatók javaslatára hívjuk meg, olykor pedig a HSZI szakemberei is katedrára lépnek. Célunk, hogy a diákok széleskörű ismereteket szerezzenek az emberi kapcsolatok dinamikájáról, az önismeret fontosságáról.

Tovább...

ŐSZI TRÉNINGEK

A HSZI Hallgatói Tanácsadási Osztály újabb izgalmas programokkal vár minden érdeklődőt.

Az egyéni pszichológiai és karrier tanácsadások mellett készségfejlesztő tréningeket és egy izgalmas pszichológiai előadássorozatot indítunk. A programjaink elsősorban BME-seknek szólnak és ingyenesek!

További információk és jelentkezés ITT!

Tovább…

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...

Szabadulószoba

A HSZI új, rendhagyó tréningje, a szabadulószoba, amelyben alternatív módon fejleszthetjük problémamegoldó, konfliktuskezelő készségeinket...

Tovább...

FOLYAMATOS MEDITÁCIÓS ÓRÁK

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...