BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

Időgazdálkodás TRÉNING

Szeretnéd tudni, hogyan lehet kevesebb idő alatt több feladatot elvégezni? Sok munkád van, amelyeknek az összehangolása gondot okoz, nehezen tudod rávenni magad bizonyos feladatok elvégzésére? Rendszeresen halogatsz, gyakran elkalandozik a figyelmed az éppen végzett feladatodról? Szeretnéd tudni, hogy milyen módon szervezheted hatékonyabban az életed? Gyere el az Időgazdálkodás tréningünkre!

Tovább...

KONFLIKTUSKEZELÉS TRÉNING

Mindenkinek vannak konfliktusai, hisz szükségünk is van rájuk. Milyen lenne a világ, ha mindenki mindenkivel egyetértene? Konfliktusaink visznek minket előre, segítik, hogy megismerjük mások álláspontját. De ahhoz, hogy ez működjön, fel kell ismernünk a konfliktusainkat, azok természetét, forrását, körfogását.

Tovább...

 

Tanulásmódszertan tréning

Nem sikerült jól az első féléved? Vagy már évek óta úgy érzed, nem teljesítesz annyit, amennyi benned van? Nem tudod kihozni magadból az elvárt teljesítményt?

A középiskolai évek után sokakat ér sokként az egyetemi tananyag: több, bonyolultabb. De nem csak az anyag az oktatás és a tanév is más, mint korábban.  Az egyetemen való tanuláshoz már nem csak jó IQ kell, hanem tervező és szervezőkészség, vizsgarutin és még sok minden más.

A tréning abban segít, hogy megtanulj egyetemi szinten tanulni, rendszerezd és fejleszd a tanulásról való tudásodat. A tréningtől nem leszel varázsütésre évfolyamelső, de elsajátíthatod, hogyan tudsz jobban boldogulni, kevesebb energiával, több hatékonysággal tanulni, mert a tanulást is tanulni kell.

Tovább...

 

HSZI Akadémia

Tavaly indult el ismeretterjesztő előadássorozatunk HSZI Akadémia néven.

Célunk, hogy a diákok széleskörű ismereteket szerezzenek a karrierépítést befolyásoló globális jelenségekről, az emberi kapcsolatok dinamikájáról, az önismeret fontosságáról.

A második, tavaszi sorozat vendégei Kozma-Vízkeleti Dániel, kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus, Mérő László, matematikus, publicista, pszichológus, és Pál Ferenc, mentálhigiénés szakember.

Tovább...

 

Éld bele magad!

Önismereti csoport indul március 29-én a BME hallgatóinak. Láss rá önmagadra, ismerd meg egy jó közösségben a szociodráma, a csoportjáték lehetőségeit!

Tovább...

 

Pszichodráma Csoport - Felnőtt Szerepeink

Fiatal felnőttként gyakran szembesülhetünk azzal a kérdéssel, hogy mit is jelent valójában felnőttnek lenni, mit kell tennünk, hogy sikeresen helyt tudjunk állni a munka és a kapcsolatok világában. Ezen kérdések megválaszolásában próbál segítséget nyújtani ez a csoport. 

Tovább...

 

KORTÁRS KÉPZŐKET KERESÜNK! 

Egy olyan önműködő közösséget hozunk létre, akik az egyetemi kereteken túl, non-formális oktatás módszereit használva fejlesztik önmagukat és képzik társaikat, csoportos folyamatokon keresztül. Amennyiben szeretnél te is képzéseket tartani akkor...

Tovább...

   

 Karrier tanácsadás/coaching

Kérdéseid vannak a jövőddel kapcsolatban?
Szeretnéd tisztán látni az előtted álló lehetőségeket?
Esetleg már tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél elérni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Tovább...

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

Nyerd el a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) ösztöndíját és korrepetáld speciális igényű hallgatótársaidat! Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak és jelentkezz a pályázati kiírás szerint.

Tovább...