BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

 

Karrier szolgáltatások

A karrierrel kapcsolatos bizonytalanságok természetes velejárói lehetnek saját utad megtalálásának, hiszen valódi vágyaink, céljaink és lehetőségeink összehangolása olykor nem is olyan könnyű feladat. Kérdéseid tisztázásában önmagad minél mélyebb megismerése lehet az első lépcsőfok.  Karrier tanácsadáson akkor is részt vehetsz, ha már megtaláltad a válaszaid, ezért szeretnél készülni az éles helyzetekre: visszajelzést szeretnél kapni az önéletrajzodról vagy a teljesítményedről egy „tét nélküli” próbainterjún.

Tovább...

FELKÉSZÍTŐ NAPOK

Szeptember 17-én indul a Felkészítő Napok programsorozata, amelynek három hete alatt minden hasznos ismerettel felvértezünk, ami az őszi Műegyetemi Állásbörzéhez, és általában a sikeres karrierépítéshez szükséges.

Az előadások fontos karriertémákat dolgoznak fel nem hagyományos módon, és még kérdéseket is tehetsz fel közben vagy a program után. A próbainterjúk alatt megismerheted a Vodafone, a Thyssenkrupp, a MÁV és a TESK kiválasztási szakértőit. Az önismereti és készségfejlesztő tréningeket és az önéletrajzírás workshopokat pedig szívünk szerint mindenkinek receptre írnánk fel

Tovább...

Szabadulószoba

A HSZI új, rendhagyó tréningje, a szabadulószoba, amelyben alternatív módon fejleszthetjük problémamegoldó, konfliktuskezelő készségeinket...

Tovább...

FOLYAMATOS MEDITÁCIÓS ÓRÁK

Stresszes vagy, zakatol az agyad és nem tudsz kikapcsolni? Szeretnél belső egyensúlyba kerülni? Szeretnél fókuszáltabban, hatékonyabban tanulni és könnyedebben vizsgázni? Szeretnéd fokozni a személyes erőd? Szeretnéd egyszerűen csak jobban érezni magad a mindennapokban? Keresel valamit, ami megváltoztatja az életed?

Tovább...

Felkészítő Szint - Műegyetemi Állásbörze

 A Műegyetemi Állásbörzén idén is megtalálhatod majd a Felkészítő Szintet (K épület, I. emelet 96-os, 97-es terem), melynek programjain ingyenesen részt vehetsz. A programok segítenek az álláskeresésben, felkészítenek a nehéz helyzetekre, de akár a karrieredet érintő kérdéseidet is felteheted tanácsadóinknak.

Tovább...