BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni aktuális programjainkról,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

 

Női Karriernap - Nem csak nőknek!

A szaktudásnak, a tehetségnek nincs neme. Számos hivatás, beosztás esetén mégis jelentősen eltolódhatnak az arányok hol a férfiak, hol a nők javára. Idén tavasszal az előbbire, a ’férfiasnak’ nevezett szakmákra fókuszálunk a Felkészítő Napok programjában, a Női Karriernapon, március 8-án.

Másképp viszonyulnak-e egy szakemberhez, ha nőként, anyaként választ egy főleg férfiak által képviselt hivatást? Ha igen, milyen előnyökkel, hátrányokkal járhat kisebbségben lenni? Felkészíthet-e az iskola ezekre a szakmai tudástól független, ám a karriert olykor meghatározó kihívásokra?

A fenti kérdésekre egyetemes választ természetesen nem adhatunk, ám a témában jártas HR-szakemberek, cégvezetők, mérnökök, kommunikációs szakemberek, közgazdászok karriertörténete, személyes tapasztalatai, egyéni megoldásai értékes útravalót adhatnak a munkavállalás előtt álló hallgatóknak kortól, nemtől, szakmától függetlenül.

Tovább...

 

 Felkészítő Napok 2017. tavasz - Indítsd be velünk a karriered!

A tavaszi Műegyetemi Állásbörzét az idén négyhetesre bővült Felkészítő Napok programsorozat előzi meg február 20. és március 17. között.

Használd ki okosan az Állásbörze nyújtotta lehetőségeket, készülj fel velünk az álláskereséssel, munkahelyválasztással, állásinterjúkkal kapcsolatos kihívásokra! Az előadások és tréningek mellett próbainterjúkon és személyes tanácsadásokon is foglalkozunk a karrierépítést érintő legfontosabb témákkal: többek között önmenedzselés és vezetői készségfejlesztés, önéletrajzírás és karriertervezés, stresszkezelés és időgazdálkodás, prezentációs technikák és grafológia. A női karrierépítés témájára pedig március 8-án egy egész napot szentelünk.

Tovább...

 

KORTÁRS KÉPZŐKET KERESÜNK! 

Egy olyan önműködő közösséget hozunk létre, akik az egyetemi kereteken túl, non-formális oktatás módszereit használva fejlesztik önmagukat és képzik társaikat, csoportos folyamatokon keresztül. Amennyiben szeretnél te is képzéseket tartani akkor...

Tovább...

   

 Karrier tanácsadás/coaching

Kérdéseid vannak a jövőddel kapcsolatban?
Szeretnéd tisztán látni az előtted álló lehetőségeket?
Esetleg már tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél elérni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Tovább...

HSZI Korrepetitor ösztöndíj

Nyerd el a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) ösztöndíját és korrepetáld speciális igényű hallgatótársaidat! Nézd meg, hogy mely tárgyakból tudnál segíteni másoknak és jelentkezz a pályázati kiírás szerint.

Tovább...