BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Bár tréningjeinket a megszokott körülmények között sajnos továbbra sem tudjuk megtartani, szeretnénk támogatni Titeket az önfejlesztésben ebben az időszakban is!

Tréningjeink közül ezért néhány már ONLINE KURZUS formájában is elérhető!


Online kurzusaink

online kurzus


Célkitűzés kurzus - Vedd kézbe az irányítást és tűzz ki célokat!

A célkitűzés tréningünk immár online kurzus formájában is elérhető!


Sokszor mondják, hogy a siker kulcsa a hatékony célkitűzés. Ha szeretnéd megtanulni, hogyan fogalmazz meg reális és egyben motiváló célokat, itt a helyed! :)

A kurzus során alkalmad lesz rövid és hosszú távú célok megfogalmazására és segítséget adunk abban is, mire érdemes figyelni a célok megfogalmazásánál. Rálátást nyerhetsz arra, hogy a céljaid miként épülnek egymásra, milyen részcélok szolgálják a nagyobb célok megvalósulását. Tudatosíthatod a motivációidat és a szükséges erőforrásokat, valamint eszközöket kapsz a feladataid rangsorolásához. Kipróbálhatsz olyan módszereket, mint például a SMART vagy a WOOP technika.

A kurzus során önálló tempóban haladhatsz, emellett pedig fórumok segítik, hogy interaktív módon, tapasztalati úton is fejlődhess a témában.


A kurzus indulása: 2020. május 11. (hétfő)

A kurzus zárása: 2020. május 25. (hétfő)

Jelentkezési határidő: 2020. május 8. (péntek)

Létszám: min. 10 fő - max. 16 fő

Kurzusvezetők: Harsányi Kata és Komesz Rita

Jelentkezés


Reziliencia kurzus


Szeretnél könnyebben megbirkózni a váratlan nehézségekkel? Kíváncsi vagy, hogy mit jelent a reziliens működés? Ha igen, várunk a kurzusunkon!


Ahogy az immunrendszerünk ellenállóvá tesz bennünket a betegségekkel szemben, úgy vannak olyan tulajdonságaink, amelyek erősítésével ellenállóbbá válhatunk a külső hatásokkal szemben, legyen az az egyetemen, munkahelyen vagy a magánéletben.


A reziliencia egy fejleszthető képesség. A reziliens emberek:
•    pozitívabbak a jövőre nézve,
•    hisznek abban, hogy a jövőjük aktívan alakítható,
•    hajlamosabbak a megoldásra fókuszálni a probléma helyett,
•    kevesebbet aggódnak mások véleménye miatt.


Online kurzusunk Neked is segíthet abban, hogy:
•    Megismerkedj a rugalmas ellenálló képesség fogalmával.
•    Tudatos figyelmed legyen arra, mi tölt fel energiával és von el tőled energiát.
•    Megtapasztalhasd milyen az, amikor külső hatásra kizökkensz az egyensúlyi állapotodból.
•    A negatív élményt hasznos tapasztalássá tudd alakítani az életedben különböző eszközökkel!


Jelentkezz, hogy saját tempódban fejlődhess!A kurzus indulása: 2020. május 11. (hétfő)

A kurzus zárása: 2020. május 25. (hétfő)

Jelentkezési határidő: 2020. május 8. (péntek)

Létszám: min. 4 fő - max. 20 fő

Kurzusvezetők: Márki Anett Neszta és Oroszi Péter

Jelentkezés


személyiségtípusok és önismeret Kurzus


Az önismeret segít, hogy tudatos döntéseket tudj hozni a magánéletben és a munka világában is. Önismereti munkával tárhatod fel erősségeidet, amire építkezhetsz, és jobban látod a fejlesztendő területeket.


Ebben a kurzusban a Színezd ki magad! (DISC bevezető) és a Melyik személyiségtípusba tartozom? (MBTI bevezető) tréningek anyagát dolgoztuk fel online megismerhető formában. A tréningek fókuszát képző tipológiák egyszerű, könnyen befogadható struktúráin keresztül mutatjuk be az emberi viselkedés színes palettáját, amit könnyedén be tudsz majd építeni a mindennapi életedbe. Az eredmény: mélyebb önismeret, kevesebb stressz és hatékonyabban kezelt személyes kapcsolatok, legyen szó barátokról, családról, kollégákról vagy épp párkapcsolatról.  


Mivel mindkét forrásban megjelenik egy-egy személyiségteszt, így röviden kitérünk arra a témára, hogy hol helyezkedik el önmagunk jobb megismerésében a kérdőíves vizsgálat, a típusokban való gondolkodás, és milyen további lehetőségek vannak még!
Jelentkezz, ha szeretnél többet megtudni önmagadról vagy csak rendszerezni mindazt, amit eddig ismersz személyiségeddel kapcsolatosan!


A kurzus indulása: 2020. május 11. (hétfő)

A kurzus zárása: 2020. május 25. (hétfő)

Jelentkezési határidő: 2020. május 8. (péntek)

Létszám: max. 20 fő

Kurzusvezető: András Bálint     

Jelentkezés


Boldogságkurzus – Töltsd fel magad a nyárra!


Csaknem minden országban listavezető a boldogság, ha az embereket arról kérdezik, mit szeretnének elérni az életben. A boldog emberek fesztelenebbül mozognak társaságban, energikusabbak, többet jótékonykodnak, jobban együttműködnek másokkal, ráadásul vonzóbbak mások számára is; jobb vezetők, eredményesebb a munkájuk, több pénzt keresnek, erősebb az immunrendszerük, tovább is élnek. Amikor boldogabbá válunk, életünk legtöbb területén is javulás lesz megfigyelhető.

  • Vajon rajtunk múlik-e a saját boldogságunk?
  • Milyen mítoszok élnek bennünk a boldogsággal kapcsolatban?
  • Mi határozza meg a boldogságot valójában?
  • Pontosan mit tegyünk annak érdekében, hogy boldogok legyünk?


Az online kurzus során ezekre a kérdésekre próbálunk választ keresni a pozitív pszichológia kutatásaira támaszkodva, valamint konkrét boldogságfokozó gyakorlatokat elsajátítani, amelyeket azonnal kipróbálhatsz a mindennapokban!

Az egyes témákat úgy építettük fel, hogy találsz rövid elméleti összefoglalót (általában ppt formájában), ismeretterjesztő videókat (ezek nagyrésze angol nyelvű, de sok esetben magyar felirat is segít), cikkeket, valamint önálló és közös feladatokat is.

A kurzust végezheted a saját tempódban: haladhatsz akár naponta vagy 2-3 naponta egy leckével, de többet is megcsinálhatsz egyszerre, ha van időd és kedved. Mindeközben lehetőséged van megosztani a tapasztalataidat, véleményedet, kérdéseidet a többi résztvevővel és a kurzusvezetővel. De ez csak egy lehetőség, nem kötelező, egyedül is végighaladhatsz az összes témán.


A kurzus indulása: 2020. május 12. (kedd)

A kurzus zárása: 2020. június 3. (szerda)

Jelentkezési határidő: 2020. május 11. (hétfő)

Létszám: max. 22 fő

Kurzusvezető: Szalay Nikolett  

Jelentkezés