BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Ha szeretnéd e-mail-ben megkapni az aktuális állásajánlatokat, iratkozz fel Állásajánlat hírlevelünkre!

    

Az Állásajánlat hírlevélcsatornához tartozó Adatkezelési tájékoztatót itt tudja letölteni


TotalEnergies Marketing Hungary Kft.

Pozíció megnevezése: Technical support trainee

  

A TotalEnergies a világ negyedik legnagyobb nemzetközi energiaipari vállalata, amely több mint 130 országban van jelen, és mintegy 100.000 munkavállalót foglalkoztat.

A TotalEnergies tevékenységi köre felöleli az olajipar minden szegmensét, többek között a nyersolaj- és földgázkutatást és kereskedelmet, a finomítást, a kőolajtermék-gyártást, szállítást valamint értékesítést is. A TotalEnergies ezenkívül a vegyiparban is jelentős szerepet játszik.

A TotalEnergies - felelős energiaipari vállalatként - elkötelezett az innováció és a fenntartható fejlődés mellett: ma már a világ második legnagyobb napelem-gyártó vállalata.

A TotalEnergies Vállalat célja, hogy napjainkban és a jövőben is felelős módon járuljon hozzá a globális energiaigény kielégítéséhez.

www.totalenergies.com

 

Elvárt végzettség: Folyamatban lévő Gépészmérnöki vagy Gazdasági tanulmányok (BA vagy MA)

Tovább..


VITERRA HUNGARY KFT.

Pozíció megnevezése: Junior Commodity Trader

A Viterránál hiszünk a kapcsolat erejében. A világ élvonalába tartozó, teljeskörűen integrált mezőgazdasági hálózatunk a termelőket és fogyasztókat egymással összekötve látja el a világot fenntartható, nyomon követhető és minőségellenőrzött mezőgazdasági termékekkel.
Több mint 18.000 tehetséges dolgozót foglalkoztatunk 37 országban, tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és -infrastruktúránk stratégiai hálózata révén innovatív megoldásokkal mutatunk új utakat vevőink számára, és építünk tartós partnerségeket. Együtt erősebbek vagyunk és többre vagyunk képesek.

Elvárt végzettség:

  • Felsőfokú közgazdász / külkereskedelmi végzettség

   

Tovább...


Procter & Gamble Budapest Plant          

  

P&G Budapest plant has been operating since 1991 with highly automated production lines equipped with world-class cutting edge technologies. The plant produces globally well-known feminine hygiene products of such brands as Always®, Naturella®, Discreet® and Tampax®. We provide ambitious, long-term career opportunities in a dynamically developing business environment.

Innovation is in our genes in P&G. Not only we produce products in our plant in Csömör, but we continuously innovate and further develop our products, processes and technologies, leading the evolution of industry standards. We work every day to make our customers' lives better with our high-quality exceptional products. You will have an opportunity to work in a multinational organization with numerous brilliant engineers, scientists, experts in various technologies and manufacturing execution and logistics processes within and beyond our plant.

   

Name of the position: Chemical Process Engineer - Traineeship

Qualifications require: chemical-, bio- or environmental engineer BSc/MSc

Tovább...  

Name of the position: Future Production Manager (Traineeship)

Qualifications required: engineering or technical manager Bsc/Msc

Tovább...