BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni partnereink aktuális programjairól,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

MÁV-HÉV Nyílt Nap

Nálunk szabad a pálya!

Tanulás vagy vezetés? Akár mindkettő!

Egyetemi tanulmányaidhoz igazodva vezess HÉV-et!

Tovább...

 

Szakmai nap mérnökhallgatóknak az Audi Hungariánál

Mérnöknek tanulsz, de nem tudod még, mivel foglalkoznál szívesen? Kíváncsi vagy, hogy végzettségeddel melyik szakterületünkön találod meg az álommunkád? Szeretnénk, ha Te is ellátogatnál április 25-én, szerdán az Audi Hungaria Szakmai napjára, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

Tovább...

 

PÁLYÁZZ ÉS TERVEZZ OTTHONT EGY NAGYCSALÁDNAK!

MINDEN PÁLYÁZÓ NYER!

2017-ben a Horizont Global Kft. megalapította a HORIZONT – OTTHON A CSALÁDNAK elnevezésű programot, amelyre 2018. április 29.-ig várják a pályázatokat.

Tovább...

 

Ingyenes Haladó Java Oktatás

zeroToHero Program – Gyere! Tanulj! Találj munkát!

Érdekel a Java szoftverfejlesztés, szívesen dolgoznál ezen a területen? Végtelen lehetőség vár rád!

Gyere el április 12-én, 13-án és 16-án ingyenes, haladó szintű Java oktatásunka és tanulj senior fejlesztők által összeállított tananyagból!A háromszor félnapos képzésünkön olyan témákkal ismerkedhetsz meg, mint a TDD, a Spring, a Vaadin a Clean code, a Web service-ek és még sok más!

Tovább...

 

Legyél te is külföldi ösztöndíjas!

Érdekel a divat, kereskedelem, marketing, értékesítés vagy esetleg a hatalmas léptekben fejlődő informatika világa? Ha a válaszod igen és szívesen lennél egy skandináv cég ösztöndíjas diákja, akkor ez a lehetőség most neked szól! A Trendhim nevezetű cég 2.000 euró értékű összeggel jutalmazza meg a nyertes tanulót.

Tovább... 

 

Energiakövetek pályázat

Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

Otthon vagy a természettudományokban, és nemcsak a vizsgákon, hanem élesben is kipróbálnád előadói készségedet? Tudnál újszerűen és izgalmasan mesélni a fiataloknak az energiáról és az energiatudatosságról? Jelentkezz Energiakövetnek!

Tovább...