BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni partnereink aktuális programjairól,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

 

Stay on Track Day - egy felejthetetlen nap a Continental Tesztpályáján mérnökhallgatóknak

A Continental veszprémi Fejlesztési Központjához tartozó tesztpályát június 15-én megnyitjuk számotokra. Egy látványos tesztbemutató után magad is beülhetsz tesztpilótánk mellé, és megtapasztalhatod menetstabilizáló rendszerek hatását - vagy éppen annak hiányát - vezetés közben. A programok során, az izgalmas technikai bemutatók mellett lesz lehetőség a szórakozásra is. A busz értetek jön az egyetemre, és természetesen a kajáról mi gondoskodunk. A rendezvényen Sziget Fesztivál jegyedet is megnyerheted!

Tovább...

 

Campus Mundi ösztöndíjak külföldi szakmai gyakorlathoz, külföldi részképzéshez

A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében külföldi szakmai gyakorlathoz, illetve külföldi részképzéshez igényelhető ösztöndíj támogatás. Az elnyerhető ösztöndíj összege célországonként változik, havi 200 000 Ft és 350 000 Ft között lehet. Az ösztöndíjon felül szociális kiegészítő támogatás is igényelhető havi 35 000 Ft értékben, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók további kiegészítő igényt nyújthatnak be.

Tovább...

 

Kresz-Faktor

„Ha van cél, vezet oda út is!”

A KRESZ-Faktor elsősorban fiatal (17-25 év közötti) friss jogosítványosoknak szóló teszt-sorozat, amely a biztonságos közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet. Az ügy mellé állt Michelisz Norbert, a túraautó-világbajnokság magyar pilótája is. A három fordulós teszt-sorozaton pedig már csak azért is érdemes részt venni, mert a főnyeremény egy Volkswagen Up!

Tovább...

 

Felkai András Ösztöndíj

Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjék, akiket Felkai Andráshoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

Tovább...