BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Partnereink Programjai 

Ha szeretnéd e-mail-ben megkapni partnereink és a HSZI aktuális programjait, iratkozz fel Programajánló hírlevelünkre!

  

A Programajánló hírlevélhez kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatót itt tudja letölteni!

DLA PIPER BUSINESS ADVISORY ADVISOR FOR A DAY - M&A ESETTANULMÁNY VERSENY

Érdeklődsz a vállalati pénzügyek és a M&A tanácsadás iránt?

Jelentkezz február 12-ig Magyarország #1 M&A pénzügyi tanácsadójának* versenyére!

Vegyél részt a DLA Piper Business Advisory által szervezett Advisor for a day esettanulmány versenyén, és  nyerj egy madridi hosszúhétvégét!

Mitől egyedi a verseny?
Két online fordulót követően a döntőbe jutott versenyzők a párhuzamosan futó Lawyer for a Day versenyen legjobbnak bizonyult joghallgatókkal közösen dolgoznak a feladatkiírásban megjelölt ügyfél gazdasági és jogi érdekeinek érvényesítésén. Nyerj betekintést a pénzügyi és jogi tanácsadók mindennapjai munkájába!

Továbbiak...


BME HORIZON EUROPE LAUNCH WEEK

2022 decemberében megjelentek a Horizon Europe pályázati program 2023-24-es felhívásai. Több mint 750 felhívást látunk most előre, de ez a szám a következő időszakban, új felhívások megjelenésével nőni fog. A lehetőségek között vannak egyéni és konzorciális pályázatok, bottom-up, illetve alkalmazott kutatási lehetőségek, kutatás-központú és inkább technológiai fejlesztésre fókuszáló pályázatok egyaránt, szinte minden kutatási területen.

2023. január 30 – február 3. között BME Horizon Europe 2023-24 Launch Week címmel rendezvényt szervezünk a műegyetemi kutatók részére
Az egy hetes rendezvény célja, hogy segítse a BME kutatóinak felkészülését a sikeres pályázati szereplésre a Horizon Europe keretprogram 2023-24-es felhívásain:
  • támogassa közös érdeklődésű és komplementer tudású kutatói teamek találkozását, pályázati együttműködések elindítását
  • személyre szabott, praktikus tájékoztatást adjon pályázati formákról és lehetőségekről
  • tájékoztatást adjon olyan területeken, melyekben az európai pályázatok logikája jelentősen eltér a magyar pályázati rendszerétől.
Rendezvény nyelve: magyar és angol
Jelenlét: személyes jelenlét, R épület 113.
További információ: ITT

GYERE ÖNKÉNTESNEK A 2023-AS BUDAPESTI ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁGRA!

2023. augusztus 19-27. között Budapesten rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik Magyarországra, hogy a sportok királynőjét ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Egy ilyen hatalmas rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

GYERE és LÉGY TAGJA te is a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK!

Jelentkezési határidő2023. február 20.

Továbbiak...


NEMZETI SZÍNHÁZ

Online vásárlás: www.nemzetiszinhaz.hu/musor, a négy előadáscím több dátummal is választható.

Ha kiválasztják az előadást és a jegyeket, a kosárnál lesz egy kedvezménykuponos lehetőség. Itt az UNIVERSITAS engedményt kell használni és a kuponkódhoz beírni: Homo sapiens

Ez szerintem a legegyszerűbb ingyenes jegyhez jutási lehetőség.

Ha valaki mégsem így szeretne „vásárolni”, vagy kérdése van, esetleg csoportot szeretne foglalni, a jegy@nemzetiszinhaz.hu emailcímen várják a jelentkezését.