BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Amennyiben elsőként szeretnél értesülni partnereink aktuális programjairól,
iratkozz fel a Programajánló hírlevelünkre!

 VI.  Continental – Programozó mérnökverseny

Veszprémi vállalatunknál a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző (motor, kerék-, perdület-, IBS, LIPS és egyéb) szenzorokat. Szintén Veszprémben található Fejlesztési Központunk valamint gépjármű-tesztpályánk, ahol az elektronikus vezérlésű fékrendszerek (ABS, ESC) és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozunk. Központunk teljeskörű projektfelelőse az ESC-rendszereknek – beleértve más lokációk, így a frankfurti központ koordinálását is - melynek köszönhetően a Continental vevőit teljes mértékben Veszprémből szolgáljuk ki a világ minden részén. Szenzorfejlesztési csoportunk az intelligens akkumulátor szenzor (IBS) tervezésének kompetenciaközpontja. Veszprémben 2200 munkatársat foglalkoztatunk, köztük közel 500 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt.

Tovább...

Tavasszal is Szakmai napok az Audi Hungariánál!

Valós autóipari környezetben szeretnéd kamatoztatni és végre a gyakorlatban is kipróbálni az egyetemen megszerzett szakmai tudásodat?

Éppen ezért szeretnénk, ha Te is ellátogatnál az Audi Adventure Szakmai napra, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

Tovább...

 

McKinsey Case Study Competition 2017

Idén 19. alkalommal kerül megrendezésre a McKinsey által szervezett népszerű Esettanulmány Verseny! Jelentkezz, ha rendelkezel aktív hallgatói jogviszonnyal, és folyékonyan beszélsz angolul, illetve magyarul!

Tovább...
 

EY INSIDE Challenge Yourself!

Oldd meg az esetet, zsebeld be a pénznyereményt és utazz el Londonba vagy New Yorkba egy tanulmányútra. A verseny során gyűjts minél több pontot, hogy ezeket adományra váltva Te is hozzájárulj egy jobban működő világhoz!

Tovább...