BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN
Ha szeretnéd e-mail-ben megkapni az aktuális állásajánlatokat,
iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Műszaki előkészítő

HUNLAND

Európában piacvezető, Holland tulajdonú, 100 Mrd forintos árbevételű, élőállat kereskedelemmel foglalkozó cégünk, fiatalos, lendületes csapatába munkatársat keresünk.

Cégcsoportunk építőipari cége mezőgazdasági és ipari beruházások generál kivitelezésével foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik a mezőgazdasági és ipari épületek, ezen belül mind a magas- mind a mélyépítési területet magában foglaló monolit vasbeton szerkezetek és acélszerkezetek kivitelezése, továbbá speciális gépészeti technológiák kivitelezése. Ezzel párhuzamosan a „hagyományos” magasépítési területen is jelen vagyunk, mint például egyéb lakóépületek szerkezetépítése, ipari csarnokok generál kivitelezése.

Elvárt végzettség:

 • építőmérnöki

Tovább...

 

Process Engineer/Folyamatmérnök

Hyginett Kft.

A Procter & Gamble Gyöngyösön található gyára befejezett főiskolai vagy egyetemi tanulmányokkal, legfeljebb 0-3 év gyakorlati tapasztalattal rendelkező mérnököket keres folyamatosan bővülő csapatába.

Elvárt végzettség:

 • biomérnöki
 • gépészmérnöki
 • mechatronika
 • vegyészmérnöki
 • villamosmérnöki
 • egyéb: anyagmérnök, műanyagipari mérnök, minőségügyi mérnök

Tovább...

 

Data Analyst

McKinsey & Company

McKinsey & Company is an international management consulting firm that advises the top management of leading organizations on issues of strategy, organization, technology and operations. We have 110 offices worldwide, with a total staff of over 25,000.

Requirements:

 • Bachelor or Master degree in Economics or Finance or related field

Tovább...

Full Stack Web Developer

McKinsey & Company

McKinsey&Company is an international management consulting firm that advises the top management of leading organizations on issues of strategy, organization, technology and operations. We have 110 offices worldwide, with a total staff of over 25,000.

Requirements:

 • Bachelor’s degree in computer science, engineering, economics, or comparable studies
 • 3+ years history of development in any of the following technologies: web programming frameworks (esp. JavaScript/Angular/Node, HTML, CSS), including back-end programming languages (.NET and Java)

Tovább...

FinTech Analyst Intern

McKinsey & Company

The McKinsey Panorama FinTech Group is a dedicated research center that systematically screens and catalogs the newest and most exciting financial technology innovation ideas globally.  

We are announcing an immediate opening for the following position in the FinTech Team located in the Budapest Office

Requirements:

 • Ongoing BSc/MSc studies

Tovább...

 

Consultant - Real Estate Advisory

Deloitte

A Deloitte Ingatlanpiaci tanácsadó csapatába keresünk új kollégákat építészmérnöki, építőmérnöki vagy műszaki menedzser háttérrel. Ha érdekel a szakma üzleti háttere és szívesen csatlakoznál abba a csapatba, ahol az ingatlanszektorban tevékenykedő partnereinket támogatjuk testreszabott megoldásokkal, jelentkezz most!

Elvárt végzettség:

 • építőmérnöki
 • építészmérnöki
 • műszaki menedzsment

Tovább...

 

Junior Consultant - Technology Consulting

Deloitte

Elvárt végzettség:

 • informatikai
 • műszaki menedzsment

Tovább...

 

Gyakornoki program

Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.

Az Ügynökség két alaptevékenysége a nemzeti turisztikai fejlesztés és a marketing-kommunikáció, de emellett kiemelkedő hangsúlyt kap a szektor képzés fejlesztésének kialakítása, az adatgyűjtés és a kutatás. Turizmus fejlesztési projektjeink hozzájárulnak településeink épített környezetének megújulásához, helyi értékeink megismeréséhez és megőrzéséhez. Erős turisztikai országmárkát alakítunk ki, amely alapján Magyarország vonzó, szerethető és őszinte célpontként jelenik meg a belföldi és a külföldi turisták számára egyaránt.

Tovább...

 

Informatikus, rendszergazda

Pénzügyi szolgáltató budapesti székhelyére, informatikus,rendszergazda munkakörbe keres, kiváló kommunikációs készséggel és legalább középszintű szakmai angol nyelvtudással rendelkező innovatív munkatársat kihívásokkal teli szakmai feladatok ellátására.

Tovább...

 

„Tantárgyfelvétel”

Audi Hungaria Zrt., Győr

Tantárgyfelvétel? Vedd fel a fonalat!

Már most, amikor kialakítod a félévedet, gondolj arra, hogyan alakítod az életedet, a jövődet!

Mi, az Audi Hungariánál olyan gyakornoki lehetőségeket kínálunk Neked, amit össze tudsz egyeztetni a tanulmányaiddal és a haverokkal.

Kezdd az új félévet már munkahellyel a tarsolyodban! Alakítsd úgy órarendedet, hogy pár napot / vagy naponta pár órát nálunk tölthess, és szerezz életre szóló tapasztalatot!

Tovább...

 

Gépjármű ügyintéző

EuroFleet Zrt.

A cég főtevékenysége gépjárművek flottakezelése, tartós bérlete. Járműparkunk több, mint 1000 db autóból áll, ügyfeleink részére teljes körű kiszolgálást, flottaüzemeltetést biztosítunk.

Tovább...

 

Statikus tervező/Építőmérnök

Exon 2000 Tervező és Kereskedelmi Kft.

Kifejezetten szerkezettervezéssel foglalkozó, Budapesti statikus iroda irodaházak, társasházak, üzletházak, oktatási épületek, sportlétesítmények tervezéséhez új kollégákat keres.

Elvárt végzettség:

 • Építőmérnöki

Tovább...

 

Műszaki, mérnöki és IT csoport

Telekom - T-Systems Gyakornoki program

Tovább...

 

Gazdasági és pénzügyi csoport

Telekom - T-Systems Gyakornoki program

Tovább...

 

Adminisztrációs és üzlettámogató csoport

Telekom - T-Systems Gyakornoki program

Tovább...

 

IT Rendszergazda - Cloud Solutions Specialist

LicensePort Zrt.

„A LicensePort Zrt. 2001-es alapításától kezdve a felmerülő informatikai igények teljes körű, hatékony kiszolgálását tűzte ki céljául. Akár rendszerek bevezetéséről, vagy a bevezetés utáni tevékenységek támogatásáról, új szolgáltatások, rendszerek integrálásáról vagy működő rendszerek stratégiai szintű átalakításáról, szoftver, hardver beszállításról legyen is szó.

A legmeghatározóbb IT szoftver gyártók mellett, melyek legmagasabb gyártói kompetenciáival rendelkezünk, (Microsoft, Oracle, IBM, VMware, stb.) több száz szoftvergyártó termékeit is értékesítjük.

Elégedett ügyfeleink között tudhatjuk a mikrovállalkozásoktól a tízezres nagyságrendű gépállománnyal rendelkező kormányzati és multinacionális nagyvállalatokat.

Szolgáltatásaink mellett licenc értékesítésben értünk el kiemelkedő sikereket. Bátran mondhatjuk, hogy a LicensePort Zrt. mára a hazai IT piac meghatározó szoftverlicenc értékesítőjévé és szakértőjévé vált.”

Elvárt végzettség:

 • Informatikai

Tovább...

 

Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

Tempus Közlapítvány

A Tempus Közlapítvány Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretein belül, külföldi hallgatókat mentoráló csapatba keresünk empatikus, toleráns, segítőkész, angolul jól beszélő, különböző kultúrákat kedvelő hallgatókat. A program fő célja, hogy megalapozzuk a külföldi hallgatók személyes és szakmai kötődését Magyarországhoz.

Tovább...

 

Junior Java fejlesztő

Loxon Solutions

 A Loxon dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú szoftvercég, amely a világ több, mint 25 országába szállítja hitelezési és hitelkockázat-kezelési megoldásait. A cég ügyfelei között vezető bankok és bankcsoportok (Erste, OTP, Intesa Sanpaolo, KBC, Raiffeisen, UniCredit, Home Credit International) éppúgy megtalálhatóak, mint regionális, illetve helyi szinten jelenlévő pénzintézetek. A Loxon szoftvercsomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat-kezeléshez kapcsolódó igényeit, s e tekintetben a cég megoldásai egyedülállóak a világon.           

A vállalatot fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-upként, azonban a munkatársak megnövekedett létszáma ellenére a start-up kultúrát máig sikerült megőriznie a cégnek. A budapesti központ mellett, mára 5 másik városban is nyílt Loxon iroda, így a cég jelen van Debrecenben, Bukarestben, Dubaiban, Moszkvában, valamint Rijádban is.    

A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség. A vállalat célja nem kevesebb, mint a világon a legjobb szoftvereket nyújtani ezen a területen az ügyfelek számára. 

Elvárt végzettség:

 • informatikai

Tovább...

 

Építési ügyintéző

XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal

Elvárt végzettség:

 • Építőmérnöki
 • Építészmérnöki

Tovább...

 

Mérnök Tanácsadó/Műszaki Menedzser

EKT Solutions Kft.

Cégünk 2012-ben alakult –  IoT-n alapuló –  elektromos autózást támogató és intelligens energiahálózati fejlesztésekkel kapcsolatos – elsősorban szoftver – megoldások tervezésre, megvalósítására és az ezzel kapcsolatos mérnök tanácsadói szolgáltatások nyújtására. Szakértőink többéves ipari tapasztalattal és kutatási háttérrel rendelkeznek a mérnöki és IT Tanácsadói szolgáltatások, valamint smart city, energetika, továbbá energy és elektromobilitással kapcsolatos informatikai fejlesztések területén.

Elvárt végzettség:

 • energetikai
 • műszaki menedzsment
 • közgazdasági
 • villamosmérnöki

Tovább...

 

Sales representative

Siemens Zrt.

Siemens is one of the leading engineering companies in the world. Its past of 170 years, its success story spanning over three centuries is based on the company’s ongoing reformation and innovation. It sets the future energy systems in motion with products designed for possibly the most efficient production, transfer, distribution and use of electricity. Its global importance is proven by the fact that every fifth MW energy in the world is produced by Siemens technology.

We produce technology that moves society forward. We implement this with the help of electrification, digitalisation and automation. We change the cities where we live, our working places, the energy that is supplied to our homes and the production processes of our favourite products.

We work worldwide with companies having similar attitude, we create innovations that contribute to the success of society. This is what inspires about 351,000 people in their work at Siemens day by day.

Expected conditions:

 • Relevant college or university degree (technical or economical)

More...

 

Junior Business Analyst

Loxon Solutions

 A Loxon dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú szoftvercég, amely a világ több, mint 25 országába szállítja hitelezési és hitelkockázat-kezelési megoldásait. A cég ügyfelei között vezető bankok és bankcsoportok (Erste, OTP, Intesa Sanpaolo, KBC, Raiffeisen, UniCredit, Home Credit International) éppúgy megtalálhatóak, mint regionális, illetve helyi szinten jelenlévő pénzintézetek. A Loxon szoftvercsomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat-kezeléshez kapcsolódó igényeit, s e tekintetben a cég megoldásai egyedülállóak a világon.           

A vállalatot fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-upként, azonban a munkatársak megnövekedett létszáma ellenére a start-up kultúrát máig sikerült megőriznie a cégnek. A budapesti központ mellett, mára 5 másik városban is nyílt Loxon iroda, így a cég jelen van Debrecenben, Bukarestben, Dubaiban, Moszkvában, valamint Rijádban is.    

A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség. A vállalat célja nem kevesebb, mint a világon a legjobb szoftvereket nyújtani ezen a területen az ügyfelek számára. 

Elvárt végzettség:

 • informatikai
 • közgazdasági

Tovább...

 

GIS Support Engineer

Leica Geosystems Hungary Kft

Revolutionising the world of measurement and survey for nearly 200 years, Leica Geosystems is the industry leader in measurement and information technologies. We create complete solutions for professionals across the planet. Known for innovative product and solution development, professionals in a diverse mix of industries, such as surveying and engineering, building and heavy construction, safety and security, and power and plant trust Leica Geosystems for all their geospatial needs. With precise and accurate instruments, sophisticated software, and trusted services, Leica Geosystems delivers value every day to those shaping the future of our world. ,Leica Geosystems is part of Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B, hexagon.com), a leading global provider of information technology solutions that drive productivity and quality across geospatial and industrial landscapes.

Elvárt végzettség:

 • Civil engineering, preferably spatial engineering (GIS, geodesy, land surveying)

Tovább...

 

Gyártás-előkészítő

Arts&Crafts Exhibition Kft.

Stabil hátterű, külföldi partnerekkel dolgozó, kiállításokat kivitelező cég gyártás előkészítő-tervező pozícióba munkatársat keres.

Elvárt végzettség:

 • építészmérnöki
 • (építőmérnöki)

Tovább...