BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Esélyegyenlőségi TÁMOGATÁS

A Műegyetemen tanulmányokat folytató speciális igényű hallgatók, illetve az egyetem oktatói számára elérhetőek az Esélyegyenlőségi tanácsadó szolgáltatásai. Ezeken a szolgáltatásokon keresztül arra törekszünk, hogy minden itt tanuló hallgató számára egyenlő esélyeket biztosítsunk annak érdekében, hogy tanulmányaikat képességeik és szorgalmuk szerint végezhessék oly módon, hogy speciális igényeik ne jelentsenek hátrányt számukra egyetemi teljesítményükben és beilleszkedésükben. 

A hallgatók támogatása mellett igyekszünk információkkal, egyéni tanácsadással és konzultációkkal támogatni a hozzánk forduló oktatókat és egyetemi dolgozókat, akik munkájuk során rendszeresen találkoznak speciális igényű hallgatókkal, így az akadálymentes egyetem megteremtésében kulcsfontosságú szerepet töltenek be. 

Grafika egy csoport speciális igényű fiatalrólAmennyiben hallgatóként, vagy felvételi előtt álló diákként szeretnél tájékozódni a nálunk elérhető szolgáltatásokról, olvass tovább a hallgatói tájékoztató oldalunkon.

Amennyiben oktatóként, vagy más egyetemi dolgozóként szeretne információt kapni az elérhető szolgáltatásokról és az esélyegyenlőségi támogatási lehetőségekről, olvasson tovább az oktatói/dolgozói tájékoztató oldalunkon.