BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Bátran fordulj hozzánk, amennyiben segítségre lenne szükséged életvezetési, pszichológiai kérdésekben vagy a karrierépítéssel kapcsolatban. Célunk, hogy egy biztonságos környezetet teremtsünk a felvételizők és a hallgatók számára az egyéni problémahelyzetekben igénybe vehető segítségnyújtással, ingyenes szolgáltatások működtetésével.

 

Az alábbi tanácsadási szolgáltatásainkat az év bármely napján igénybe veheted:

 

Karrier szolgáltatások

Tanácsadások, tréningek és próbainterjúk tartásával, állásajánlatok felkutatásával és meghirdetésével, a Műegyetemi Állásbörze és az azt megelőző Felkészítő Napok programsorozat szervezésével igyekszünk minél jobban felkészíteni az álláskeresés nehézségeire. Célunk, hogy megtaláld a szaktudásodnak és érdeklődési területednek legmegfelelőbb állást. Mindezt különböző programok révén kívánjuk megvalósítani.

Tovább...

 

Pszichológiai tanácsadás

Mindannyiunk életében előfordulhat, hogy olyan nehézségekkel találjuk szemben magunkat, amelyekkel nem sikerül megküzdenünk: korábbi megoldási módjaink már nem működnek, az újakat pedig még nem találtuk meg. A pszichológiai tanácsadás célja, hogy segítsen túljutni ezeken az elakadásokon.

Tovább...

 

Készségfejlesztés

Ahhoz, hogy elérjük a kitűzött céljainkat elengedhetetlen a megfelelő tudás megszerzése. Azonban a megfelelő tudással csak fél úton vagyunk a sikerhez, mert rengeteg élethelyzetben ugyanolyan fontos, hogy megfelelő önismerettel, tudatosan fejlesztett készségekkel megmutassuk a külvilágnak a bennünk rejlő értékeket és lehetőségeket. Ezen készségek fejlesztése egy élethosszig tartó folyamat, melyben az alábbi tréningek, de sokkal inkább a rajta résztvevő emberek tapasztalatain, és sajátélményen keresztül lehetőséged van tanulni önmagadról.

Tovább...

 

Kortárs segítés

A tanácsadási folyamatot pszichológus egyetemi hallgató tartja, aki folyamatos szakmai szupervízió mellett dolgozik. Előnye lehet, hogy a hasonló korosztályú segítőnél egyeseknek könnyebb lehet megnyílni, önmagáról beszélni.

Tovább...

 

Esélyegyenlőségi tanácsadás

Speciális igényű hallgatóként számos szolgáltatást vehetsz igénybe tanulmányaid végzéséhez és a későbbi munkaerő-piaci sikerességed érdekében már az egyetemi éveid során.

Tovább...