BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Bátran fordulj hozzánk, amennyiben segítségre lenne szükséged életvezetési, pszichológiai, esélyegyenlőségi kérdésekben! Célunk, hogy egy biztonságos környezetet teremtsünk a hallgatók számára az egyéni problémahelyzetekben igénybe vehető segítségnyújtással, ingyenes szolgáltatások működtetésével.

Pszichológiai konzultáció

2020.05.25-től újra megnyilt a lehetőség pszichológiai tanácsadási folyamatokra, nyáron még csak online keretek között. A szolgáltatás a BME beiratkozott hallgatóinak elérhető, térítésmentesen. 

A részleteket és a bejelentkező kérdőívet a "tovább" gomb után találod!

Továbbra is fenntartjuk a karantén alatt elindult lelkisegély-szolgáltatást azoknak, akik nem igényelnek több hetes konzultációs folyamatot, csak szeretnék megosztani valakivel a lelkis terheiket. A beszélgetés Skype-on keresztül történik, és maximum 30 perces. Igyekszünk 24 órán belül reagálni a jelentkezésekre!

Tovább...

Esélyegyenlőségi tanácsadás

Speciális igényű hallgatóként számos szolgáltatást vehetsz igénybe tanulmányaid végzéséhez és a későbbi munkaerő-piaci sikerességed érdekében már az egyetemi éveid során.

Ezeken a szolgáltatásokon keresztül arra törekszünk, hogy minden itt tanuló speciális igényű hallgató számára egyenlő esélyeket biztosítsunk annak érdekében, hogy tanulmányaikat képességeik és szorgalmuk szerint végezhessék oly módon, hogy speciális igényeik ne jelentsenek hátrányt számukra egyetemi teljesítményükben és beilleszkedésükben.

Tovább...

Blog és pszichoedukációs anyagok

Blogunkon folyamatosan frissülő tájékoztató anyagok olvashatók különböző pszichés problémákkal illetve lelki egészségmegőrzéssel kapcsolatban.

A hallgatókat leggyakrabban foglalkoztató pszichológiai témákról edukációs anyagok olvashatók.

KÖNYVJAVASLATOK

A helyzetet szeretnénk az alábbi önsegítő irodalmakat tartalmazó olvasmánylistával megkönnyíteni. Az alábbi könyveket szívből ajánljuk. Egy könyv címe több témánál is szerepelhet. Jó olvasást és ismeretszerzést kívánunk!

Tovább...